top of page

Over ons

'' Hairdressers bring color to the world''

M&L Haarmode werd in 1987 gestart door Linda Adam en Marja Schoenmaker-Lamers.

Al spoedig bleek dat de zaak in een behoefte voorzag. M&L Haarmode is een gemengde salon, dus zowel voor dames als heren, terwijl ook kinderen graag geknipt worden in de speciale kinderhoek.

Wij werken in principe op afspraak, maar er is vaak ook ruimte voor vrije inloop.

Ons vakmanschap staat hoog aangeschreven. Wij doen daar ook veel aan: door het volgen van bijscholingscursussen en door mee te doen aan nationale en internationale seminars en workshops blijven wij goed op de hoogte van nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen in de mode. Een relatief nieuwe techniek zijn bijvoorbeeld de hairextensions van GREAT LENGTHS. Ook beheersen wij black hair technieken. Vermeldenswaard is verder onze manier van krullen knippen: het haar komt beter in de krul en de krullen blijven ook langer zitten.

Daarnaast heeft M&L Haarmode veel ervaring op het gebied van het verzorgen van pruiken en haarwerken, waarbij wordt samengewerkt met medische instanties en zorgverzekeraars. Een relatief nieuwe activiteit betreft de verkoop van hoofdtooien. Meer informatie hierover kan u vinden onder de pagina's ''haarwerken'' en "hoeden''.

bottom of page