Haarwerken

M&L verkoopt al jaren haarwerken, waaronder pruiken, gedeeltelijke haaraanvullingen, staarten en dreadlocks. Wij zijn bevoegd om haarwerken te verzorgen op medische indicatie, bijvoorbeeld na chemokuren. Wij leveren via alle ziektekostenverzekeringen. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

U kunt ons bellen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en er wordt getracht om dit gesprek binnen 5 werkdagen plaats te laten vinden. Wij werken in een team om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is iemand van ons op vakantie of ziek, dan is er altijd vervanging beschikbaar.
Als u niet in staat bent om naar onze zaak te komen, komen wij naar u (ook als dit betekent dat we in het ziekenhuis op bezoek dienen te komen).

De levertijd van confectie haarwerken is tussen de 2 en 6 werkdagen. De levertijd van maathaarwerk is 12 weken.

Op de pruiken en haarwerken zit 3 maanden garantie op fabricage fouten. Wij hebben een goede nazorg en service. We hebben een erkenningsregeling en klachtenprocedure. Er is tevens de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging van de stichting Geschillencommissies voor consumentenzaken.
Ook kunnen wij een haarwerk voor u reserveren voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken.

Heeft u moeite met het onderhouden van uw haarwerk? De verzorging kunnen wij voor u doen.

Wilt u graag meer informatie dan kunt u contact opnemen met

Elma Kamper 06 - 148 68 702

Of bel naar de zaak 0317-423747

Kijk hieronder welk bedrag er door uw verzekeraar vergoed wordt.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018 M&L Haarmode. Ontworpen door Webdesigntogo